Monday, 16 January 2012

Thanks To My Followers

Hahahahahaha.. Dah takde lagi idea buat mase ni hadoiiiiii~ Ni nak bagi ucapan terima kasih sikit buat followers yang dah follow blog aku yang tak seberapa ni, macam korang punye gempak habisssss hahahaha.. Tapi tak rugi gak aku join group Blogger! kat dalam facebook.. Setiap hari ade je follower baru.. Syok jugak arr baca blog diaorg tuu.. Share mcm2 informasi yang kite tak tau, dan tak kurang jugak la bagi yang suke tulis pasal kehidupan seharian diaorg... Emmm~ Dulu aku ade buat blog pasal kehidupan aku tapi bile dah lame tak bukak menyepi jerrrr lupe plak ngan email google aku adessss!! Terpakse la aku buat yang baru tapi tak la banyak aku nak cerite pasal kehidupan aku dalam ni, aku nak biar balance sikit kannn nanti boring plak korang bace kehidupan seharian aku hahahahahaha.. Asyik2 cerite pasal cinta hmmmmm~ Sekarang ni aku buat je yang simple biar senang sikit aku nak update entri baru2.. Kalau aku tambah mcm2 kat blog lagging plak kann hahahahaha!! So aku buat simple2 je dan aku ceriakan dengan warna warni dalam blog aku hahahaha!! Al maklum lah aku ni minat kalerful haaa~ 

Potong Lidah Gara-gara Banyak Cakap!!

Ehh nanti la aku sambung lagi... Hahahahahahaha nak ucap terima kasih banyak2 kat followers jerrr tapi jaoh pulak dah aku pegi hahahahaha.. Jumpa lagi di lain hari yeee~ :)

P/s : Berkawan biar beribu, bercinta biar satu (kalau nak lebih pun takper asalkan adil hahahahahahahaa!!)

ⓢ    

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You May Like These:

Comment for Facebook User

Nuffnang Ads